Заборавена лозинка
Корисничко име на Интернет банка
e-mail адреса од лични податоци
Мобилен телефон од лични податоци (3897XXXXXXX)
*Внесете го кодот од сликата:Техничка поддршка за Интернет банка:
тел: 3296-800 (изберете 2)
(08:00 - 18:00 пон-пет, 08:00 - 13:00 сабота)