Интернет банка

Symantec

Komercijalna banka AD Skopje engaged Symantec to conduct an external Network Penetration Test, focused on hosts, devices and "Internet Banka" application reachable from the Internet.  The purpose of the engagement was to identify and prioritize the potential areas of security vulnerability in public facing infrastructure and application and to provide recommendations derived from this consulting engagement.

Некстсенс

Некстсенс изврши тестирање на безбедноста на Интернет банката преку т.н. “penetration testing” од Интернет со цел идентификација на потенцијалните слабости на системот и изготвување на препораки за нивно отстранување. Апликацијата за Интернет Банка, во тестираната верзија и конфигурација, претставува високо безбедно апликативно решение кое ги спречуваше сите до овој момент познати методи кои напаѓачот може да ги искористи со цел да добие неавторизирани информации.


General conditions

General conditions for use of Internet Bank services for individuals - residents
General conditions for use of Internet Bank services for individuals - non-residents
Authorization of person for commission generating the digital certificate(PDF)

Application

Application of Person for Internet Banking - residents
Application of Person for Internet Banking - nonresidents
For users of digital certificates:

Application for another issuance of digital certificate(pdf)
Telephone for appointment on term for another issuance of digital certificate:
3168-185
Your applications you can submitted at the Head Office or the city-branches (GTC, Leptokarija, Cvetan Dimov, Skopjanka, Jane Sandanski, Biser, Bunjakovec, Madzari, Avtokomanda, Makpetrol, 11 Oktomvri, GJorce Petrov, Dracevo i City Mall) in Skopje or at the branches or city-branches of the Bank throughout the country, at current accounts counters.